top of page

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

 • Onko MONISSALLA toimipistettä?
  MONISSA toimii ainoastaan verkkokauppana. Yritys toimii toiminimellä, eli kaupparekisteristä löytyy yrityksen postiosoite. Tähän osoitteeseen toimitetaan ainoastaan asiakaspalautukset. Jos haluat päästä näkemään tuotteita livenä, voit vierailla jälleenmyyjien toimipisteissä ympäri Suomen. Löydät päivitetyn listan jälleenmyyjistä Tietoa-välilehdeltä. Tuotteita on myös nähtävillä vuosittain erilaisissa messu-, käsityö- ja designtapahtumissa MONISSAN myyntipisteellä. Näistä tiedotan somekanavilla ja uutiskirjeessä etukäteen.
 • Voinko noutaa tilaukseni lähettämisen sijaan?
  Valitettavasti se ei ole mahdollista. MONISSALLA ei ole käyntiosoitetta. Postitan kaikki tilaukset kotimaan sisällä määränpäästä riippumatta.
 • Tilaukseni kanssa on ongelmia. Mitä teen?
  Laita minulle sähköpostia osoitteeseen info@monissa.fi. Voit myös laittaa viestiä Instagramissa tai Facebookissa @shopmonissa ja Monissa asusteet. Viestisi tulee luetuksi ja vastatuksi viimeistään 3 arkipäivän kuluessa. Oli ongelmasi mikä vain teknisistä ongelmista rikkoutuneeseen pakettiin jne, on paras tapa hoitaa asia sähköpostitse. En hoida työasioita puhelimitse.
 • Voinko muuttaa tilaustani maksamisen jälkeen?
  Mikäli huomaat muutettavaa tai virheen, ota ensi tilassa yhteys sähköpostilla info@monissa.fi. Mikäli olet jo saanut seurantakoodillisen lähetysilmoituksen sähköpostiisi, ei muutosta voi valitettavasti enää tehdä. Käsittelen tilaukset 1-3 arkipäivässä, joten muutos saattaa vielä olla mahdollista. Toteutettavia muutoksia ovat: tilauksen peruminen, osittainen peruminen ja varastossa olevan tuotteen lisääminen tilaukseen. Tällöin tilaat lisättävän tuotteen normaaliin tapaan verkkokaupasta, vähennät postikulut antamallani koodilla kassalla ja yhdistän tilauksesi yhdeksi paketiksi. Jos pakettisi on jo lähtenyt matkaan, käsitellään muutokset asiakaspalautuksina.
 • Miksi verkkokauppa on osittain käännös-suomea?
  Käytän verkkokauppani pohjana wix.com nimistä palveluntarjoajaa. Vaikka suurin osa painikkeista on automaattisesti käännetty suomeksi, ei käännöksen laatu ole aina parasta. Esimerkiksi tuotteiden hintaan ilmoitettu arvonlisäveron sisältyminen on hieman kömpelö. Wix.com on luotettava SSL-salattu verkkokaupan pohja, jonka alkuperämaa on USA. Toiminimeni MONISSA on suomalainen ja se on kaupparekisterissä y-tunnuksella.

Mikäli sinulla on muuta kysyttävää eikä muiltakaan sivuilta löydy siihen vastausta, ota rohkeasti yhteyttä info@monissa.fi. Vastaan viesteihin

1-4 arkipäivän sisällä.

bottom of page