top of page
Inspiraatio
Nimetön suunn_edited.png

Tietoa yrityksestä

MONISSA on verkkokauppa pohjainen toiminimiyritys Jyväskylässä. Ja suht tuore sellainen! Verkkokauppa sekä tuotteet lanseerattiin vasta 1.9.2022 ensimmäistä kertaa.

Kaikki tuotteet ovat itse valmistamiani ja pyrin mahdollisimman ekologisiin ratkaisuihin koko tuotteen valmistuskaaressa. Tältä sivulta pääset lukemaan yrityksen tarinan ja tarkemmin toiminnasta.

Toiminnan periaatteet

Mielestäni muodin ja designin tulisi olla automaattisesti vastuullista ja kierrättää käyttöön jo olemassa olevia materiaaleja. Alkupään työntekijöiden oikeuksien tallomisen ei pitäisi olla edes mahdollista. Haluan yritykselläni edesauttaa parempaa tulevaisuutta. Voit lukea vastuullisuudesta lisää täältä.

MONISSA on nimensämukaisesti kaikenlaisen moninaisuuden puolella. Kannustan kaikkia pukeutumaan ja olemaan sellaisia kuin ovat, välittämättä muiden mielipiteistä.

Pukeudu tavalla, josta pidät itse!

Määrittele itsesi kuinka haluat. Sinulla on siihen täysi oikeus.

MONISSA tukee liittolaisena vähemmistöjä ja konkreettisesti tasa-arvon toteutumista. Jokaisen kokoelman myynneistä lahjoitetaan tasa-arvoa ja luonnonsuojelua edistäviin hyväntekeväisyyskohteisiin. Näistä voit lukea sivulta Hyväntekeväisyys.

Yrittäjästä

Pauliina täällä, moi!

MONISSAN takana on vain yksi ihminen, ja se olen minä. Suunnittelen ja valmistan tuotteet kotonani Jyväskylässä. Myös verkkosivut ovat omaa käsialaani. Kukaan ei kuitenkaan ole yksinyrittäjänäkään yksin, vaan taustalla on aina muiden ihmisten tuki. Kiitos siis veljelleni kuvausavusta ja muille tukea osoittaville! <3

MONISSA ei ole ensikosketukseni yrittämiseen. Tein pari vuotta sitten kevytyrittäjänä mittatilausompeluja. Ajoin kokemattomuudessani itseni kuitenkin loppuun. Mutta tässä taas ollaan! Virheistä oppineena ja tällä kertaa toiminimiyrittäjänä sekä starttirahan kanssa.

Toivottavasti MONISSAN tuotteet osuvat retrosuoneen sekä innostavat sinua pukeutumaan kuten itse haluat!

80 -luku
inspiraation ytimessä

Neonvalot ja -värit, memphis kuviot, syntikka ja saksofoni. Lets bring it back, please! I'll start.

 

MONISSAN tyylisuunta ei ole sattumaa. Rakastan kasariviboja niin musiikissa, elokuvissa kuin pukeutumisessa. Siksi on hyvin luontevaa ulottaa tämä fiilistely yritykseenikin.

80-luvun muodin elementit näkyivät myös 90-luvulla. Ysärissä on paljon piirteitä, joista pidän. Ja kukapa ei nyt syttyisi uudelleen tai ensi kertaa Y2K söpöilylle. Siksi en rajaa tiukasti inspiraatiota pelkästään yhteen vuosikymmeneen. Muoti aina 70-luvulta milleniumiin asti on ihanan nostalgista ja kivasti yhdisteltävissä.

YRITYKSEN TIEDOT

Monissa
Y-tunnus 3304462-4
Yhteydenotot ainoastaan sähköpostilla info@monissa.fi

Postiosoite palautuksille Rajakatu 31 B 50, 40720 Jyväskylä

JÄLLEENMYYJÄT

Kaarnavilla.fi kotimainen verkkokauppa

Pop up kesäkauppa Designkulma

1.7.-31.7.23.

Kauppakeskus Metropol 1. krs

Kauppakatu 30, 80100 Joensuu

Kiinnostaisiko jälleenmyynti? Ota yhteyttä info@monissa.fi yhteistyön merkeissä.

OTA YHTEYTTÄ

Kiitos viestistäsi! Vastaan muutamassa arkipäivässä

Jälleenmyyjät
bottom of page